Referenties
 

(+31) 6 29556101
info@jhs-cm.nl
Veldkersstraat 2-10, 7601XS Almelo
www.jhs-cm.nl
© 2013-2020    Jan Slettenhaar
Aanbevelingen
 

Freek, november 2020.
“Ik heb geleerd of eigenlijk, de coach heeft mij laten zien/ervaren om mijzelf te accepteren hoe ik ben en daarmee mijzelf te sturen naar een weg die ik als prettig ervaar. Hiermee is ook het beeld wat anderen van mij hebben verbeterd en ben ik rustiger geworden, minder emotioneel betrokken en kan makkelijker afstand nemen van mijn werk”

Martijn Crombag, Head of Engineering and Production at Total Gas Mobility, Augustus 2020
“Ik heb Jan leren kennen als een fijne collega. We stonden voor een onmogelijke klus, een (te) snel groeiende organisatie, onduidelijkheid in taken en rollen, veel jongen mensen, te veel werk,... Samen met Jan hebben we een mooi team opgezet. Jan speelde en belangrijke rol als pragmaticus, door te luisteren en te coachen, mee te denken en te sturen, nooit bang een beslissing te nemen, mensen aan te spreken maar ook een helpende hand te bieden. Zonder Jan was het niet gelukt om te komen waar we nu staan. De organisatie is 4x zo groot gegroeid in 2 jaar tijd, we zijn er nog niet (wie is er ooit klaar met zijn organisatie?) maar er ligt een uitstekende basis, met dank aan Jan”

Nick Bartels, Project Manager at PitPoint clean fuels, Augustus 2020
“Ik heb 1 jaar met Jan gewerkt bij Pitpoint / Total Gas Mobility. Ik heb Jan ervaren als een persoonlijk betrokken en coachende manager. Door zijn manier van leiding geven krijg je de ruimte om te handelen en te groeien. Hij luistert goed en stelt de juiste vragen om je verder te helpen. Jan heeft een duidelijke visie over het werk en de organisatie en weet die helder over te brengen. Hij is gedreven en weet met deze drive zijn team goed te motiveren. Een van de momenten die ik mij nog goed kan herinneren was mijn sollicitatie gesprek met Jan. Er was direct een open sfeer en hij wilde mij graag persoonlijk leren kennen. Vervolgens wist hij elke keer op een passende manier bruggetjes te maken van een privé situatie naar een werk situatie. Op deze manier ontstond er prettig gesprek en was de eerste stap gezet in de vertrouwens band.”

Patrick Wetzels Finance Professional, Change Management Specialist, Augustus 2020
“Iemand die behoefte heeft aan verandermanagement? Ik ken Jan Slettenhaar vanuit mijn tijd bij Engie en kan Jan ten zeerste aanbevelen in dit soort trajecten. #opportunity #changemanagement”
JHS
Verbeteren met passie
Coaching &
Management